Vermiculite

Katerangan Singkat:

Vermiculite mangrupikeun jinis mineral berlapis anu ngandung Mg sareng ngarobih sakedik tina silikon aluminium caian. Hal ieu biasana kabentuk ku cara cuaca atanapi hydrothermal robih biotite atanapi phlogopite. Diwangun ku hambalan, vermiculite tiasa dibagi kana vermiculite sareng anu kedah dimekarkeun vermiculite. Diwangun ku warna, tiasa dibagi jadi emas sareng pérak (gading). Vermiculite ngagaduhan sipat anu saé sapertos insulasi panas, résistansi tiis, anti baktéri, pencegahan seuneu, nyerep cai sareng nyerep sora, sareng sajabana Nalika dipanggang pikeun 0.5 ~ 1.0 menit dina kaayaan 800 ~ 1000 ℃, jilidna tiasa ningkat gancang 8 ka 15 kali, nepi ka 30 kali, nganggo warna dirobih jadi emas atanapi pérak, ngahasilkeun vermiculite dimekarkeun leupas sareng tékstur anu henteu anti-asam sareng goréng dina pagelaran listrik. Vermiculite saatos prosés ékspansi badé ngalaksanakeun bentuk flaky lapis, kalayan proporsi umumna 100-200kg / m³ (Kusabab volume ageung ageung vermiculite, biaya transportasi bakal langkung ageung, janten vermiculite anu diékspor biasana jinis anu teu kaé). .


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Spésifikasi vermiculite atah: 0.15-0.5mm, 0.5-1mm, 1-3mm, 2-4mm, 3-6mm, 4-8mm, 8-16mm.

Properties fisik jeung kimia tina Vermiculite

Kusabab béda derajat hidrasi sareng oksidasi, komposisi kimia vermiculite henteu sami. Rumus kimia vermiculite nyaéta: Mg x (H2O) (Mg3-x) (ALSiO3O10) (OH2)

Kimia

komposisi

SiO2

MgO

AI2O3

Fe2O3

FeO

K2O

H2O

CaO

PH

Eusi (%)

37-42

11-23

9-17

3.5-18

1-3

5-8

7-18

1-2

8-11

Aplikasi tina Vermiculite

Dina tatanén, vermiculite tiasa dianggo salaku kondisioner taneuh, kusabab tukeur kation sareng nyerepna, ningkatkeun struktur taneuh, panyimpen cai sareng kalembaban taneuh, ngamekarkeun perméabilitas taneuh sareng eusi cai, ngajantenkeun parobahan taneuh asam kana taneuh nétral; vermiculite ogé tiasa maénkeun peran panyangga, nyababkeun parobahan gancang tina nilai PH, janten pelepasan pupuk sacara laun dina sedeng pamotongan pamotongan, sareng ngantepkeun dianggunakeun rada pupuk dina pepelakan pikeun pepelakan tapi henteu ngabahayakeun. Vermiculite ogé tiasa disayogikeun ka tanaman sorangan ngandung K, Mg, Ca, Fe, sareng ngalacak unsur tina Cu, Zu. Salaku serapan, kation bursa sareng ciri komposisi kimia tina vermiculite, sahingga éta nyayogikeun pupuk pupuk, pangropéa cai, panyimpen cai, perméabilitas sareng pupuk mineral, sareng sababaraha peran sanésna. Tés nunjukkeun: nempatkeun 0.5-1% dimekarkeun vermiculite dicampur kana ngabuahan, ngaktifkeun ngahasilkeun pamotongan ku 15-20%.

Dina ngebon, vermiculite tiasa dianggo pikeun kembang, sayuran, budidaya buah, beternak sareng aspék sanésna, salian pikeun potting taneuh sareng régulator, tapi ogé pikeun kabudayaan bumél. Saperti anu janten nutrisi jukut-akar pikeun penanaman tangkal pot sareng seedbed komérsial, éta kauntungan tina transplanting sareng pangangkut tutuwuhan. Vermiculite sacara efektif bisa ngamajukeun pamekaran akar pepelakan sareng tumuh siki, tiasa nyayogikeun cai sareng nutrisi tina pepelakan anu lami kanggo ngajaga, sareng ngajaga suhu akar stabil. Vermiculite tiasa ngajantenkeun pepelakan ngagaduhan cai sareng mineral anu cekap dina tahap awal, ngamajukeun pepelakan pepelakan anu langkung gancang, sareng ningkatkeun produksi.

Vermiculite diperpanjang, diaspal dina hateup, bakal maén pangaruh penebat panas anu saé, ngajantenkeun gedong-usum dina usum tiris sareng tiis nalika usum panas. Nganggo bata vermiculite kana dinding partisi naékna luhur atanapi nganggo blok vermiculite salaku bahan partisi kana hotél atanapi pusat hiburan, épék serapan sora, buktina seuneu, pelestarian panas sareng saterasna bakal ditampilkeun sacara lengkep sareng wangunan ogé bakal dikirangan tina beban na .

Kompartemen hawa leutik dibentuk saatos ékspansi vermiculite, ngamungkinkeun vermiculite dimekarkeun janten bahan insulasi sora porous. Nalika frekuensi 2000C / S, laju nyerep sora 5mm vermiculite kandel nyaéta 63%, 6mm 84% sareng 8mm 90%.

Vermiculite hebat dina nolak ibun sabab kapasitasna sareng kakuatan tetep sami sanajan saatos 40 kali percobaan siklus beku-udang dina -20 ℃. Éta keropos sareng ngagaduhan nyerep. Éta tiasa ngajaga panas sareng nyegah kondensasi. Salian ti éta, tiasa nyerep sinar radiasi, ku kituna papan vermiculite tiasa dipasang di jero laboratorium pikeun ngagantikeun papan timah anu mahal pikeun nyerep dugi 90% sinar anu kasebar. 65m vermiculite kandel sarua jeung papan plumbum 1mm kandel.

Bubuk vermiculite diperpanjang dilakukeun ku bijih vermiculite, kalsher dina suhu anu luhur, saringan, nyaring. Spésifikasi utami nyaéta: 3-8mm, 1-3mm, 10-20mesh, 20-40mesh, 40-60mesh, 60mesh, 200mesh, 325mesh, 1250mesh. Nerapkeun dina: peralatan insulasi perumahan, alat kulkas domestik, muffler mobil, lélamasi insulasi sora, paré anu aman sareng lémpar gudang, alat panci nahan bahan termal, tangga beusi, semén simulasi firebrik, alat insulasi otomotif, alat insulasi pesawat, alat insulasi neundeun tiis, beus peralatan insulasi, menara cai pendingin témbok, padamelan baja, pamadamilan seuneu, saringan, penyimpanan tiis, linoleum, panél atap, kornisan, papan gerbang diéléktrik, témbok kertas, pariwara luar, cet, ningkatkeun viskositas tina cat, seuneu kai fotografik kertas kayu kartu kertas, tinta emas sareng parunggu, cat suplemén luar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali