Berita Berita

  • Aplikasi Mica di Cét sareng Palapis Perusahaan

    (1) Pangaruh Larangan Dina pilem cet, pangisi flaky bakal ngabentuk susunan anu saluyu paralel, ku kituna ngalang-alangana nyerep cai sareng bahan korosif anu sanésna, sareng upami nganggo bubuk mika berkualitas (rasio diameter-ketebalan sahenteuna sahenteuna 50 kali, langkung resep ...
    Maca deui
  • Aplikasi Mica di Perusahaan Resin sareng Plastik

    (1) Ngarobih Élmu Optical Plastics Kripik Mika tiasa ngagambarkeun sareng radiasi sinar inféksi ogé nyerep sareng tameng UV, sareng sanésna, upami nambihkeun mika taneuh baseuh anu kualitasna kana pilem tatanén, bakal hésé pikeun terang henteu kaluar saatos nembus ...
    Maca deui