Spésifikasi Konstruksi Batu Lambang

Alat: Alat di handap ieu kudu sayogi saencan konstruksi. Aranjeunna umum pisan sareng anjeun tiasa mendakan aranjeunna dina ngawangun toko bahan atanapi toko hardware. 

Roller Sikat

img (3)

Semprot Gun

img (4)

Langkung Pita

img (5)

Ngerut Sikat

img (1)

Ngamalir Gun

img (2)

Prosés konstruksi:

1.Do leveling perlakuan pikeun retakan témbok sareng bagian rusak sareng dempul;

2.Gunakeun Blénder pikeun nyampur primér sareng cet latex;

3.Pasang primér sacara merata pikeun permukaan konstruksi nganggo sikat roller;

4.Carry konstruksi lapisan batu katara nalika primér garing, masker permukaan konstruksi kalayan masking kasét numutkeun ukuran anu diperyogikeun;

5.Milih cet telat ka primer nganggo sikat roller, teras pasangkeun warna flakes nganggo gun flaking tina témbok kalayan jarak 30-50cm, tapi 10-20cm di simpang témbok. (Oké disiarkeun warna flakes kalayan leungeun anjeun, tapi pastikeun pikeun disebarkeun anu saé.)

6.Gunakeun sikat ngosok pikeun miceun flakes warna anu henteu dibenerkeun saatos 24 jam konstruksi. Teras miceun kasét masking. Tarik kasét masking caket sareng simpangna rada saé pikeun ngartos kana permukaan anu bérés.

7.Spray topcoat nganggo gun semprot dugi ka jaketing lengkep garing pikeun nyegah flakes murag ogé pikeun ngahontal efek tina fireproofing, buktina cai, asam sareng résistansi alkali sareng antipollution.


Waktu pos: Jun-23-2020