Mica Bubuk

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Bubuk mika mangrupikeun jinis mineral non-logam, ngandung jinis bahan kalayan sakitar 49% SiO2 sareng 30% Al2O3. Mika gaduh sipat élastisitas sareng karasa hébat. Ieu mangrupikeun jenis tambahan tambahan pikeun sipat insulasi, résistansi suhu tinggi, résistansi asam sareng alkali, résistansi korosi sareng adhesion anu kuat, sareng sanésna dilarapkeun kana alat-alat listrik, rod, karét, plastik, kertas, plastik, palapis. cét, keramik, kosmétik sareng bahan wangunan anyar sareng industri séjén. Kalayan pamekaran téknologi, langkung seueur aplikasi anu anyar bakal dijelajah.

Rumus kimia Muscovite nyaéta KA12AlSi3O10〕 (OH) 2, kalebet SiO2 45,2%A12O3 38.5%K2O 11,8% sareng H2O 4,5%. Salaku tambahan, ngandung jumlah leutik Na, Ca, Mg, Ti, Cr, Mn, Fe sareng F.

Spesifikasi Spésiés Mica Utama perusahaan kami: 20 bolong, 40 bolong, 60 bolong, 80 bolong, 100 bolong, 200 bolong, 325 bolong, 400 bolong, 500 bolong, 600 bolong, 800 bolong, 1000 bolong, 1250 bolong, 2500 bolong. Éta ogé tiasa ngaropéa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali