Mica beberesih

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

2-4402-0772-410

Flakes Mica asalna tina sekumpulan mineral silikat mineral, anu disebut mika, anu kalebet muscovite, phlogopite, biotite sareng anu sanésna. Ngaliwatan prosés manufaktur anu téknis pisan, mineral mika dipisahkeun kana lembar-lembar sapertos, dipisahkeun kana kelompok warna alami sareng dirobih kana ukuran flakes anu standar. Flakes unik ieu nyayogikeun luster logam anu henteu tiasa dihontal kalayan mineral anu direkayasa sanés.
Éta mangrupikeun mitra anu alus pisan pikeun ngahasilkeun cat kulit sareng cat ogé bahan hiasan stereo anu kuat pikeun lapisan luar sareng ka jero.

2-4122-4432-383

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali