Mica Lampu 2-060

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Flake mika alam pohara alus dina nahan warna, buktina cai, kualitas simulasi, résistansi tiis sareng élastisitas. Éta henteu lengket nalika panas sareng teu garing lamun tiis. Éta henteu ngan ukur bahan anu saé pikeun manufaktur lapisan siga batu sareng lapisan granit, tapi ogé bahan hiasan anu anyar pikeun cét témbok jero.

Seri Mica flake: flica mika flake, flake mika perak, flake mika beureum, mika hideung flake, flake mika emas, flake mika emas, coklat mika flake, flakes tawny mika, flake mika héjo poék sareng anu sanés.

Pakét: 25kg / kantong
Ukuran Biasa: 1-6mesh, 6-10mesh, 10-20mesh, 20-40mesh


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali