Taros Kami

TAROS KAMI

Lingshou County Xinfa Mineral Co., Ltd.

TAROS KAMI

Alamat:

Henteu. 1, Jalan Xinfa,, Taman Perindustrian Lujiawa, Lingshou County, Hebei, Cina

Telepon:

0086-15227851588

0086-15130168686

0086-15233626669

0086- (0) 311808359

0086- (0) 3118083596

0086- (0) 311808357

PERLU BANTUAN?

Entong hestiate pikeun naroskeun ka urang. Email kami langsungsherry@dikuang.com atanapi nelepon kami di 0086-15130168686.

NGAPAL KITA AS

PELUANG DI 9:00 TO 6:00

0086-15227851588

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami