Lampu Komposit

Katerangan Singkat:


  • Modél: 1-5mm; 5-10mm; ogé tiasa ngarobih sasuai pikeun sarat palanggan.
  • Kemasan: 20kg per karton.
  • Jinis Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Flake warna komposit ogé umumna katelah flake acrylic, flake epoksi, chip vinyl, chip color. Ieu mangrupikeun salah sahiji jenis flakes komposit anu didamel tina résin akrilik liwat téknologi khusus. Éta miboga prestasi produk khusus, nunjukkeun pangaruh prosés konstruksi anu unik sareng gancang anu henteu tiasa diganti ku flakes anu sanés.

    551539550

    Fitur warna Warna komposit:

    1. Bahanna susah, atra pangaruh Batu;
    2. Bahan garing, gampang pikeun daur ulang saatos pangwangunan (anu tiasa dianggo pikeun rekonstruksi tanpa sampah), laju konstruksi gancang;
    3. Kalayan prosés produksi khusus, kateguhan produkna cukup pikeun neundeun, konstruksi, meresihan, daur ulang, tanpa pulverisasi;
    4. Ngalarapkeun kana sagala jinis konstruksi damar dumasar cai, profesional henteu diperyogikeun sareng sadayana jalma tiasa DIY. Warna permukaan beunghar, pangaruh ékspansi atra, nyimpen bahan;
    5. Henteu aya cucuk atanapi cairan atanapi réaksi ngarugikeun anu sanésna ka lantai époksi anu didamel minyak. Gampang ngagabung sareng résin, konstruksi gampang, henteu dieunakeun, aman, nunjukkeun tékstur granit kelas luhur.
    6. Lingkungan sareng non-toksik;
    7. Non-flammable;
    8. bisa dikumbah, cai soapy tiasa dianggo nalika diberesihkeun;
    9. Permukaan fleksibel sareng mulus, sacara efektif ngirangan sora, nyegah akumulasi kokotor, Uap sareng bakteri.

    aa19898e 0055f636 38f5f163

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali