Lampu Komposit Komposit 560

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

CoWarna mposite Beberesih:
Flake warna komposit ogé umumna katelah flake acrylic, flake epoksi, chip vinyl, chip color. Ieu mangrupikeun salah sahiji jenis flakes komposit anu didamel tina résin akrilik liwat téknologi khusus. Éta miboga prestasi produk khusus, nunjukkeun pangaruh prosés konstruksi anu unik sareng gancang anu henteu tiasa diganti ku flakes anu sanés.
CoWarna mposite Fitur: 
1. Bahanna susah, atra pangaruh Batu;
2. Bahan garing, gampang pikeun didaur ulang sanggeus konstruksi (anu tiasa waé   
dianggo pikeun rekonstruksi tanpa sampah), laju konstruksi gancang;
3. Kalayan prosés produksi khusus, kateguhan produkna cukup pikeun neundeun, konstruksi, meresihan, daur ulang, tanpa pulverisasi;
4. Ngalarapkeun kana sagala jinis konstruksi damar dumasar cai, profesional henteu diperyogikeun sareng sadayana jalma tiasa DIY. Warna permukaan beunghar, pangaruh ékspansi atra, nyimpen bahan;
5. Henteu aya cucuk atanapi cairan atanapi réaksi ngarugikeun anu sanésna ka lantai époksi anu didamel minyak. Gampang ngagabung sareng résin, konstruksi gampang, henteu dieunakeun, aman, nunjukkeun tékstur granit kelas luhur.
6. Lingkungan sareng non-toksik;
7. Non-flammable;
8. bisa dikumbah, cai soapy tiasa dianggo nalika diberesihkeun;
9. Permukaan fleksibel sareng mulus, sacara efektif ngirangan sora, nyegah akumulasi kokotor, Uap sareng bakteri.
Ukuran: 24mesh, 30mesh, 1mm, 1-5mm, 5-10mm, sareng sajabana ogé tiasa ngaropéa sasuai pikeun kabutuhan pelanggan.
Biasa Packageangan: 20kg per karton. 
Aplikasi: Ditambahkeun kana bahan lantai atanapi témbok kanggo nyayogikeun komponén hiasan sareng tékstur.
Flakes warna komposit dirancang pikeun dianggo dina rupa-rupa aplikasi hiasan, kalebet sistem lantai anu mulus, résinous sareng sistem témbok anu berwarna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali