Lampu Bahan Komposit 558

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Flake warna komposit ogé umumna katelah flake acrylic, flake epoksi, chip vinyl, chip color. Ieu mangrupikeun salah sahiji jenis flakes komposit anu didamel tina résin akrilik liwat téknologi khusus. Éta miboga prestasi produk khusus, nunjukkeun pangaruh prosés konstruksi anu unik sareng gancang anu henteu tiasa diganti ku flakes anu sanés.

Warna: bodas, hideung, biru, beureum, kopi, kulawu, konéng jsb, nyaluyukeun warna nurutkeun paménta nasabah.
Ukuranna: 24mesh, 30mesh, 1mm, 1-5mm, 5-10mm, sareng sajabana ogé tiasa ngarobih sasuai pikeun syarat pelanggan.
Biasa Pekumur na 20kg per karton. 
Aplikasi: Ditambahkeun kana bahan lantai atanapi témbok kanggo nyayogikeun komponén hiasan sareng tékstur.
Flakes warna komposit dirancang pikeun dianggo dina rupa-rupa aplikasi hiasan, kalebet sistem lantai anu mulus, résinous sareng sistem témbok anu berwarna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali