Lampu Komposit 543

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Flake warna komposit ogé umumna katelah flake acrylic, flake epoksi, chip vinyl, chip color. Ieu mangrupikeun salah sahiji jenis flakes komposit anu didamel tina résin akrilik liwat téknologi khusus. Éta ngagaduhan prestasi produk khusus, nunjukkeun pangaruh prosés konstruksi anu unik sareng gancang anu henteu tiasa diganti ku flakes anu sanés. Produk unik ieu sacara acak sacara acak, ukuran dina kisaran standar sareng warna campuran khusus pikeun cocog sareng hiasan.
Warna: bodas, hideung, biru, beureum, kopi, kulawu, konéng jsb, nyaluyukeun warna nurutkeun paménta nasabah.
Ukuranna: 24mesh, 30mesh, 1mm, 1-5mm, 5-10mm, sareng anu sanésna ogé tiasa disaluyukeun dumasar kana sarat nasabah.
Bungkusan Biasa: 20kg / karton
Lamaran: Sistem Lantai warna Flip terus ningkatkeun popularitasna pikeun ngarobih garasi parkir komérsial, lantai rumah sakit, lantai gudang, lantai garasi perumahan, ruang bawah tanah, kamar rekreasi, kamar kabugaran sareng seueur deui.

Lingkungan Aplikasi anu Disarankeun: 
• Balé Balong
• Bar, Pub & Taverns
• Tingkat handap
• Kamar mandi
• Aliran Bowling
• Cafeterias
• Garéja
• Dapur Komérsial
• koridor 
• Tutuwuhan Tangan Pangan 
• Lawang Garasi
• Toko Grosir
• Jalan raya
• Rumah sakit
• Lorong Industri
  • Laboratorium
• Kamar dahar beurang 
• Kantor
• Toko Binatang
• Tutuwuhan Farmasi
• Gelang Kolam
• Réstoran
• Panyirangan
• Toko ritel 
• Salun
• Sakola
• kamar mandi
• Stadion Stadion
• Sareng seueur ...

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali