Mandi warna

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Pengenalan Flakes Warna

Warna Flakes, ogé umumna dianggap salaku spek, chip, flake atanapi cangkang potongan jsb. Éta bahan anu diturunkeun tina mineral silicate flaky. Ku prosés manufaktur anu pohara teknis, éta ngabentuk jinis héksagonal unik tina bahan anu siga lambaran anu dilakukeun kana produk anu dihias dipaké dina plastik sareng barang karét ku perlakuan panggung multi saluran sareng pangobatan kimia.

Flakes unik ieu nyayogikeun luster logam anu alami sareng anu cocog warna anca sampurna ngagambarkeun pola pola granit alami sareng marmer. Pangaruh visual-deui-alam ieu henteu tiasa dihontal ku bahan-bahan sanés. Janten flakes warna ngabantosan ningkatkeun kualitas produk anjeun janten langkung saing dina pasar anjeun.

8-0298-0228-024

Aplikasi tina Flakes Warna

Tepung warna digunakeun pikeun ngajantenkeun ABS, AS, HIPS, PP sareng PVC kalayan pangaruh granit sareng marmer ngaliwatan suntikan sareng ekstrusi. Oray warna kami parantos lulus sertifikasi ti REACH SVHC. Aranjeunna gaduh pérpés asam / résistansi alkali sareng résistansi korosi anu ngabantosan ngirangan deformasi produk plastik sareng ngajantenkeun tékstur langkung awét sareng langkung dina penampilan.

432540214125

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali