Mandi warna 4125

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Warna Flakes, ogé umumna dianggap salaku spek, chip, flake atanapi cangkang potongan jsb. Éta bahan anu diturunkeun tina mineral silicate flaky. Ku prosés manufaktur anu pohara teknis, éta ngabentuk jinis héksagonal unik tina bahan anu siga lambaran anu dilakukeun kana produk anu dihias dipaké dina plastik sareng barang karét ku perlakuan panggung multi saluran sareng pangobatan kimia.

Tepung warna digunakeun dina ABS, PP, AS, HIPS, PVC dll pikeun ngahontal pangaruh spék atanapi atos marmer ngalangkungan suntikan sareng ekstrusi. Aranjeunna dianggo sacara lega dina rumah tangga plastik, kaulinan plastik sareng alat plastik kanggo hiasan. Oray warna kami parantos lulus sertifikasi ti REACH SVHC. Aranjeunna gaduh sipat asam & résistansi alkali sareng résistansi korosi anu ngabantosan ngirangan deformasi produk plastik sareng ngajantenkeun langkung awét sareng tékstur langkung katingali.

Paket Biasa: 25kg / kantong
Ukuran Biasa: 10mesh, 20mesh, 40mesh, 60mesh
Warna sareng ukuranna tiasa ngaropéa numutkeun paménta pelanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali