Mica Flake

Mica beberesih

Flakes Mica asalna tina sekumpulan mineral silikat mineral, anu disebut mika, anu kalebet muscovite, phlogopite, biotite sareng anu sanésna. Ngaliwatan prosés manufaktur anu téknis pisan, mineral mika dipisahkeun kana lembar-lembar sapertos, dipisahkeun kana kelompok warna alami sareng dirobih kana ukuran flakes anu standar. Flakes unik ieu nyayogikeun luster logam anu henteu tiasa dihontal kalayan mineral anu direkayasa sanés. Éta mangrupikeun mitra anu alus pisan pikeun ngahasilkeun cat kulit sareng cat ogé bahan hiasan stereo anu kuat pikeun lapisan luar sareng ka jero.
MicaPowder

MicaPowder

Spesifikasi Spésiés Mica Utama perusahaan kami: 20 bolong, 40 bolong, 60 bolong, 80 bolong, 100 bolong, 200 bolong, 325 bolong, 400 bolong, 500 bolong, 600 bolong, 800 bolong, 1000 bolong, 1250 bolong, 2500 bolong. Éta ogé tiasa ngaropéa. Bubuk mika mangrupikeun jinis mineral non-logam, ngandung jinis bahan kalayan sakitar 49% SiO2 sareng 30% Al2O3. Mika gaduh sipat élastisitas sareng karasa hébat. Ieu mangrupikeun jenis tambahan tambahan pikeun sipat insulasi, résistansi suhu tinggi, résistansi asam sareng alkali, résistansi korosi sareng adhesion anu kuat, sareng sanésna dilarapkeun kana alat-alat listrik, rod, karét, plastik, kertas, plastik, palapis. cét, keramik, kosmétik sareng bahan wangunan anyar sareng industri séjén. Kalayan pamekaran téknologi, langkung seueur aplikasi anu anyar bakal dijelajah.
Vermiculite

Vermiculite

Vermiculite mangrupikeun jinis mineral berlapis anu ngandung Mg sareng ngarobih sakedik tina silikon aluminium caian. Hal ieu biasana kabentuk ku cara cuaca atanapi hydrothermal robih biotite atanapi phlogopite. Diwangun ku hambalan, vermiculite tiasa dibagi kana vermiculite sareng anu kedah dimekarkeun vermiculite. Diwangun ku warna, tiasa dibagi jadi emas sareng pérak (gading). Vermiculite ngagaduhan sipat anu saé sapertos insulasi panas, résistansi tiis, anti baktéri, pencegahan seuneu, nyerep cai sareng nyerep sora, sareng sajabana Nalika dipanggang pikeun 0.5 ~ 1.0 menit dina kaayaan 800 ~ 1000 ℃, jilidna tiasa ningkat gancang 8 ka 15 kali, nepi ka 30 kali, nganggo warna dirobih jadi emas atanapi pérak, ngahasilkeun vermiculite dimekarkeun leupas sareng tékstur anu henteu anti-asam sareng goréng dina pagelaran listrik.
ColorFlake

ColorFlake

Warna Flakes, ogé umumna dianggap salaku spek, chip, flake atanapi cangkang potongan jsb. Éta bahan anu diturunkeun tina mineral silicate flaky. Ku prosés manufaktur anu pohara teknis, éta ngabentuk jinis héksagonal unik tina bahan anu siga lambaran anu dilakukeun kana produk anu dihias dipaké dina plastik sareng barang karét ku perlakuan panggung multi saluran sareng pangobatan kimia. Flakes unik ieu nyayogikeun luster logam anu alami sareng anu cocog warna anca sampurna ngagambarkeun pola pola granit alami sareng marmer. Pangaruh visual-deui-alam ieu henteu tiasa dihontal ku bahan-bahan sanés. Janten flakes warna ngabantosan ningkatkeun kualitas produk anjeun janten langkung saing dina pasar anjeun.
CompositeColorFlake

CompositeColorFlake

Flake warna komposit ogé umumna katelah flake acrylic, flake epoksi, chip vinyl, chip color. Ieu mangrupikeun salah sahiji jenis flakes komposit anu didamel tina résin akrilik liwat téknologi khusus. Éta miboga prestasi produk khusus, nunjukkeun pangaruh prosés konstruksi anu unik sareng gancang anu henteu tiasa diganti ku flakes anu sanés.

Perusahaan Sajarah

  • facaty (18)
  • facaty (19)
  • d023ddbaa011cfb5eab8f3f83055d98

Lingshou County Xinfa Mineral Co, Ltd, ngadeg di April 2002, ayana di Taman Perindustrian Lujiawa, Lingshou County, Hebei, Cina. Kami produsén profésional bubuk mika super-halus, flakes warna, flakes komposit, vermiculite, jsb sareng kapasitas produksi taunan langkung ti 10.000 ton. Pausahaan kami nyertakeun wewengkon sakitar 30,000㎡, kalayan wewengkon konstruksi nyandak langkung ti 10,000㎡ sareng gedong kantor 1,200㎡. Dina taun 2003, perusahaan kami dipeunteun minangka "Perusahaan Perhatosan Kontrak & Menjanjikeun Janji" ku Biro Propinsi Hebei Perusahaan Perdagangan;